arrels i innovació

projectes compartits

ARRELS I INNOVACIÓ

El projecte que presentem es fonamenta en la idea de revifar el teixit social del nostre municipi establint mecanismes de relació i cooperació compartida entre:

1. La formes tradicionals d’ocupació i la innovació social i les noves oportunitats d’ocupació.

2. Els usos del temps de la Gent Gran i la necessitat de formació i experiència del jovent.

3. La Responsabilitat Social i Cultural i les noves formes de relació social i interpersonal.

Persones responsables, espais cívics.

Objectius: Els 3 eixos introductoris estableixen diferents objectius:

1r. Establir un recorregut per les fases de producció, comercialització, màrqueting i gestió dins d’un projecte productiu que permeti experimentar el funcionament sostenible d’un projecte i les seves dificultats, el valor de l’esforç.

2n. Oferir un contacte permanent entre el coneixement de la Gent Gran i les necessitats de la Joventut vers a la comprensió del sistema social i laboral mitjançant un model productiu, posant en contacte l’experiència i els coneixements de la Gent Gran amb les possibilitats i la formació de la Joventut en el context actual.

3r. Establir des de l’inici un projecte productiu per a experimentar amb fets pràctics la relació entre productivitat social i les bones pràctiques.

projectes de de la base

projectes de de la base

El projecte que presentem pretén activar una via productiva RELACIONAL des de la perspectiva de les bones pràctiques, l’aprenentatge d’un model sostenible de producció, les necessitats de formació i d’ocupació de la Joventut i l’experiència de la Gent Gran.

A partir de la cessió temporal i/o mini lloguer de terrenys agrícoles públics i/o privats, s’iniciarà un projecte d’aprenentatge productiu sostenible i responsable on la Gent Gran, des de la condició de “voluntaris”, assessorarà a un grup de joves, amb l’objectiu de traspassar els seus coneixements productius agrícoles, per a dotar d’una via de formació, pràctica i col·laboradora, on experimentar la productivitat del camp, la complexitat de la distribució, el secrets del màrqueting i la venda directa i indirecta dels productes de proximitat.

• Els guanys materials del projecte serviran per a possibilitar una primera estructura ocupacional emmarcada en l’àmbit de la Responsabilitat Social i Cultural.

Grup dels dimecres.Arrels i Innovació

Grup dels dimecres.
Arrels i Innovació

CCCS

CCCS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: