associació cultural per a la formació i el coneixement intermusical cultural

Cultura f és una entitat sense ànim de lucre dedicada a fomentar espais per a la cohesió social a través de continguts i projectes per desenvolupar la coculturalitat® des de la innovació social i cultural.

Continguts de creació i participació

per a la dinamització social dels nostres municipis.

Ubicats a l’espai municipal Can Massallera de Sant Boi de Llobregat des de fa més d’una dècada, Cultura F, desenvolupa la seva tasca  amb un equip consolidat de creadors, productors i gestors professionals, experts en la creació, producció i promoció d’activitats socioculturals, que dediquen als seus esforços a realitzar diferents línies d’acció. Línies que van del disseny i l’aplicació de projectes pedagògics a la realització d’esdeveniments culturals i el desenvolupament d’activitats relacionals que posin en valor els objectius de la cultura des de la perspectiva de la coculturalitat®

Totes les línies estratègiques són dissenyades per a fomentar la participació i la proximitat ciutadana. El resultat d’aquests anys són els milers d’alumnes i usuaris que avalen el nostre projecte.

Projecte social de continuïtat per establir estratègies efectives que intensifiquin la tasca dedicada a promoure, impulsar i dinamitzar els nostres municipis.

Models de relació: Culturaf col·labora amb entitats, centres socials i culturals, Ajuntaments, empreses públiques i privades des de diferents àmbits i amb diferents objectius.

Premi Reconeixement Cultural 2011/2013.  Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat

entitat ense ànim de lucre

amb els suport de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: