SERVEIS PEDAGÒGIS. Aula de Música culturaf

Cultura F és una plataforma social per a la dinamització cultural del municipis.

Disseny de continguts de creació i desenvolupament de projectes per a la cohesió social compartida.

logoculturaf

AULA MÚSICA MODERNA CULTURAF. 

Ubicats a l’espai municipal Can Massallera de Sant Boi de Llobregat des de fa més d’una dècada, Cultura F, desenvolupa la seva tasca  amb un equip consolidat de creadors, productors i gestors professionals, experts en la creació, producció i promoció d’activitats socioculturals, que dediquen als seus esforços a realitzar diferents línies d’acció. Línies que van del disseny i l’aplicació de projectes pedagògics a la realització d’esdeveniments culturals i el desenvolupament d’activitats relacionals que posin en valor els objectius de la cultura des de la perspectiva de la coculturalitat® 

L’equip de treball de culturaf ha dissenyat un mètode pedagògic d’aplicació  basat en la interpretació i la participació pro-activa dels continguts culturals. Augmentant la qualitat i la dinamització de les línies d’acció, assolint un grau de sostenibilitat social i econòmica que millora significativament els sistemes habituals aplicats al nostre país.

àmbits d’actuació

Cultura F presenta línies pedagògica destinades a tots els públics. L’objectiu és transmetre l’interès per la cultura mostrant que el coneixement pot ésser adquirit de forma lúdica sense demèrit del contingut a transmetre. Una oferta multi estilística i multi disciplinar que a través de la transmissió del coneixement serveixi també per apropar sensibilitats entre diferents col·lectius, fomentant la visió d’una cultura oberta i comprensiva.

Pedagògica de cohesió i socialització per als nostres municipis.

L’equip Cultura F aplica un programa pedagògic propi, amb un conjunt d’activitats que serveixin com element vertebrador per impulsar la comprensió i l’apropament entre les diferents sensibilitats que cohabiten als nostres municipis.

AULA MÚSICA MODERNA CULTURAF CAN MASSALLERA, SANT BOI DE LLOBREGAT

Presentem un pla d’acció centrat en la pedagogia musical, especialitzada en música moderna i tradicional, activitat que es desenvoluparà al espai públic Can Massallera. Les eines per la consolidació del projecte i la seva estabilitat, son l’aplicació d’un programa de estudis seriós, versàtil i flexible. Programa dirigit i adaptat tant per alumnes que pretenen cursar estudis superiors amb aspiracions professionals, com orientat a fer possibles les necessitats de tots aquells que contemplin els seus estudis de Música com plataforma de realització personal sense interessos professionals.

ATENEUS DE LES ARTS DE VILADECANS

Culturaf desenvolupa les línies de formació musical de l’Ateneu de les Arts de Viladecans dotant de continguts pedagògics i oferint serveis permanents de pedagogia musical. Culturaf dona servei a l’Ateneu de les Arts de Viladecans aportant el cos docent del centre.

AULA MÚSICA COLÓNIA GÜELL. SANTA COLOMA DE CERVELLÓ. 

Culturaf col·labora amb altres entitats de la comarca. Al municipi de Santa Coloma de Cervelló, amb la col·laboració de l’entitat Juguem tots, culturaf desenvolupa les línies pedagògiques permanents musicals a l’espai de Sant Lluïs.

municipis amb cultura

Un equip compromès amb els processos de la coculturalitat®, eina per a desenvolupar la cohesió social.
(+ 34) 936524690
horari d’atenció:
dilluns: 16:00h – 19:00h
dimecres: 16:00h – 19:00h
culturaf@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: