hhcommunitystboi.

FEM COMUNITAT

CULTURA COMUNITÀRIA            CULTURA COMPARTIDA

coculturalitat:culturaf:

hhcommunitystboi és un projecte per al foment de la cohesió social, cívica i cultural entre joves de diferents orígens socials per establir els punts de contacte entre les diferents sensibilitats que cohabien els nostres municipis.

El projecte estableix la possibilitat de desenvolupar un projecte musical en grup establint els eixos per a la creació d’un projecte cultural participaciu on posar en pràctica els valors del treball en equip d’una manera (pro)activa i col·laborativa.

El projecte estableix el desenvolupament d’un projecte musical des de les fases de disseny, producció i exhibición des d’una metodologia compartida i participativa. Consens, Col·laboració i Compromís per assolir els continguts de creació, producció i exhibició d’un proyecte.

  hhcommunitystboi va presentar el seu resultat al teatre de Can Massallera amb la participació d’artistes del món professionals del hip hop i amb la col·laboració d’en DJ NEAS del grup FALSAALARMA, una jornada de participació cultural i èxit de públic.

El projecte també ha desenvolupat una relació molt activa amb el projecte Musiclab del Citilab Cornellà, col·laborant activament en la gestació de nous formats i nous continguts per al desenvolupament de les xarxes live online. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: